Proeflicentie Uniec 2.0 definitief maken

Proeflicentie Uniec 2.0 definitief maken

Als u een gratis proeflicentie heeft op Uniec 2.0 kunt u hiermee tot 1 juli 2012 werken. Indien u geen actie onderneemt, vervalt uw proeflicentie hierna automatisch. Indien u ook na 1 juli 2012 verder gebruik wilt maken van Uniec 2.0, kunt u uw proeflicentie omzetten naar een definitieve licentie.

De jaarlijkse kosten voor Uniec 2.0 hangen af van het aantal gebruikers en de gewenste modules (zie de pagina tarieven).

 

Om uw licentie definitief te maken, dient u de volgende acties te ondernemen:

  • Ga na of er binnen uw bedrijf meerdere proeflicenties zijn aangevraagd (bijv. proeflicenties van verschillende collega’s of een licentie voor zowel een privé-mailadres als een zakelijk mailadres). Indien er meerdere proeflicenties bestaan, beslis dan welke u wilt handhaven (bij een abonnement voor meerdere gebruikers worden deze beheerd onder één licentie in het menu “Licentiebeheer”). Let op: indien er nog projecten staan in licenties die u niet wenst te continueren, dient u deze lokaal op te slaan en later in de definitieve licentie te importeren. Bij het
    verwijderen van overbodige proeflicenties worden ook de berekeningen in deze licenties verwijderd!
  • Stuur een mail (bij voorkeur een reply op uw welkomsmail) waarin u vermeldt welke proeflicentie u wilt omzetten naar een definitieve licentie en (indien van toepassing) welke proeflicenties kunnen vervallen. In de mail vermeldt u ook het aantal gebruikers en welke modules u wilt aanschaffen.
  • U ontvangt van ons een mail ter bevestiging van uw aanvraag en de bijbehorende kosten.