Uniec 2.0 sneller en beter!

Uniec 2.0 sneller en beter!

Vanaf vandaag staat er een nieuwe b├Ęta-versie van Uniec 2.0 online. Voor u als gebruiker heeft dat verschillende voordelen. De software is aanzienlijk sneller geworden. Dat vergroot uiteraard het gebruiksgemak. Daarbij willen we u erop wijzen dat het gebruik van Internet Explorer 8.0 een vertragende werking heeft op de software. Voor snellere prestaties en betere weergave van de menu’s adviseren wij u om te upgraden naar Internet Explorer 9.0 of over te stappen naar een andere browser, zoals Firefox of Google Chrome.

Daarnaast bevat de nieuwe versie diverse nieuwe functionaliteiten, zoals het berekenen van AOS en AOR, het berekenen van collectieve zonneboilersystemen, etc. Ook zijn er bugs opgelost, zodat de EPC-uitkomsten betrouwbaarder zijn geworden. Verder zijn er extra toelichtingen opgenomen. In de komende weken zullen de toelichtingen nog verder aangevuld worden.

We hebben in deze nieuwe versie ook diverse verzoeken van gebruikers opgenomen. Wanneer u verbetersuggesties of vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen.