Nieuwe cursussen Uniec 2.0

Nieuwe cursussen Uniec 2.0

De 4 cursussen Uniec 2.0 Woningbouw die in januari 2012 gehouden zijn, waren een groot succes! Uit de evaluaties bleek dat het gemiddelde rapportcijfer voor deze cursus een 8,2 was. De cursisten gaven de docent zelfs een gemiddeld rapportcijfer van 8,6! Uit de evaluaties bleek ook dat veel cursisten een halve dag kort vonden. Daarom hebben we besloten de nieuwe cursus Woningbouw een dagcursus te maken. De nieuwe data zijn 5 april en 8 mei 2012.

Verder organiseren wij een beginnerscursus EPC Woningbouw voor personen die nog geen ervaring hebben met EPC berekeningen. Deze cursus wordt gehouden op 25 en 26 april 2012. Dan leert u alles wat nodig is om een EPC berekening op te stellen. Dus zeer geschikt voor nieuwkomers in het vak!

En ook voor utiliteitsbouw organiseren wij een cursus. Deze cursus wordt gehouden op 26 juni 2012. U leert dan alle details voor utiliteitsgebouwen!

Voor meer informatie en een aanmeldformulier kunt u kijken op onze cursus-pagina.