Uniec 2.0 bèta online: eenvoudig EPC berekenen met kwaliteitsverklaringen!

Uniec 2.0 bèta online: eenvoudig EPC berekenen met kwaliteitsverklaringen!

Vanaf vandaag kunt u met Uniec 2.0 EPC-resultaten berekenen. In Uniec 2.0 zijn vele kwaliteitsverklaringen opgenomen, zodat u echt kunt berekenen hoe uw project onder de EPG zal uitkomen. Want met een EPC-eis van 0,60 is het gebruik van kwaliteitsverklaringen onvermijdelijk. Maak nu een gratis account aan om te zien hoe makkelijk en snel u kunt rekenen met Uniec 2.0!

Heeft u al een account aangemaakt, let dan op het volgende: Omdat de rekenende bèta-versie verbeteringen bevat t.o.v. de demo-versie, genereren oude testbestanden foutmeldingen. Daarom hebben wij eenmalig in alle demo-accounts de bestaande projecten verwijderd en nieuwe voorbeeldprojecten geplaatst. Indien u uw oude testbestanden nog nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen.

In december zullen er nog wijzigingsbladen op de norm worden uitgegeven. Deze zullen in Uniec 2.0 verwerkt worden zodra ze beschikbaar zijn. Uw berekening blijft gewoon bestaan, maar zal wel een ander EPC-resultaat geven zodra de wijzigingsbladen zijn geïmplementeerd.