Schrijf u nu in voor de EPG cursus Uniec 2.0!

Schrijf u nu in voor de EPG cursus Uniec 2.0!

Het is vanaf vandaag mogelijk om u in te schrijven voor een cursus Uniec 2.0 Woningbouw. De cursus zal de volgende onderdelen bevatten:

  • Normen en eisen (NEN 7120 / NEN 8088 / NVN 7125)
  • Toelichting nieuwe parameters (o.a. schematisering, beschaduwing, afgiftelichaam)
  • Uitleg gebruik Uniec 2.0
  • Opgaven Uniec 2.0 – forfaitair rekenen en werken met kwaliteitsverklaringen
  • Energieconcepten EPC = 0,60 (vergelijking oude en nieuwe norm)

Vanwege het uitstel van de EPG hebben wij besloten de cursus in januari 2012 te geven. Op dit moment is de norm nog niet definitief vastgesteld. Eind november 2011 zullen de wijzigingsbladen NEN 7120 en NEN 8088 gepubliceerd worden. Vervolgens zullen deze wijzigingsbladen in december verwerkt worden in Uniec 2.0. Door de cursus in januari te plannen kunnen we ervoor zorgen dat u een cursus met de definitieve software krijgt en ook de effecten van de nieuwe (gewijzigde) norm goed inzichtelijk gemaakt kunnen worden.

Remi ten Have, de ontwerper van Uniec 2.0, zal uw docent zijn. U kunt er dus zeker van zijn dat u cursus krijgt van een expert in de NEN 7120 en in het gebruik van Uniec 2.0. Daarnaast is Remi ten Have een ervaren docent, zoals u op de website van Earth kunt zien.

De cursus zal gehouden worden in hotel Mitland te Utrecht op 12 en 18 januari 2012 van 13.30 tot 17.00 uur.

De prijs bedraagt € 250,- ex BTW. Om aan de opgaven van de cursus deel te nemen dient u een laptop mee te nemen. U kunt zich inschrijven door het aanmeldformulier ingevuld naar ons te mailen. Het maximaal aantal deelnemers per cursus is 20 personen. Bij voldoende belangstelling zullen er extra data volgen. 

Indien gewenst kunnen wij ook in-company-cursussen verzorgen. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.